Despre mine

Ce îmi doresc eu de la blog?

O modalitate de formare continuă pentru mine și cei care îl citesc, o schimbare de mentalitate, o viziune nouă asupra unei boli invizibile și o mai bună înțelegere a comportamentului uman, a psihicului și a emoțiilor.

Ce oferă blog-ul?

Un spațiu virtual, o comunitate în care fiecare poate fi sincer, acel prieten care ne lipsește și căruia să îi poți spune mai mult decât secretele tale, să îi poți spune gândurile care nu îți dau pace știind că nu vei fii criticat, ci ascultat. Prietenul invizibil este acel prieten care este alături de tine, nu pentru a-ți rezolva problemele, nu pentru a-ți da lecții de viață ci pentru a te susține, asculta și a te accepta așa cum ești.

Competențele autorului:

Primul gând a fost : „ Am nevoie de competențe pentru a fi un bun prieten?”  

Nu, nu am nevoie, dar poate uni sunt interesați de diplome și performanțe academice așa că am început blogul când eram studentă la Facultatea de Psihologie, astăzi sunt Psiholog Clinician în supervizare, acreditat de Colegiul Psihologilor, lucrarea mea de referință este „Influența imaginii sociale a corpului asupra tulburărilor de comportament alimentar”, cercetare ce a făcut parte din lucrarea de licență. Urmez masterul de Psihodiagnoza Cognitivă și Consiliere Psihologică  și în paralel îmi complectez formarea psihoterapeutică cu ore de formare și dezvoltare personală în cadrul Societăți de Analiză Tranzacțională București, am o diplomă de Tehnician Nutriționist, deși nu am practicat niciodată. Am urmat cursul pentru a înțelege mai bine legătura dintre corp și minte și cum alimentația influențează atât starea de bine a organismului  cât și starea de bine psihologic.

La finalul anului 2016, am deschis Centrul Prieteniei un spațiu cald în care oferim gratuit un grup de suport pentru persoanele care suferă sau au suferit de o tulburare a comportamentului alimentar și tot acolo este sediul Cabinetului Individual de Psihologie, unde ofer consultanță psihologică; ore de dezvoltare personală atât în ședințe de grup cât și în ședințe individuale; consiliere psihologică și psihoterapie. Sediul centrului se află în București, sector 1, programul nostru este de la 10-20, iar pentru programări ne puteți contacta la telefon: 073 789 2772.

Pentru mine a fi psiholog este mai mult decât un job, este o calitate universal umană, este abilitatea de a fi în relație și ai oferii celuilalt suportul și sprijinul de care are nevoie pentru aș dezvolta adevăratul său potențial. Psihoterapia se bazează pe relația terapeutică, relație în care ambii participanți deslușesc limbajul sentimentelor creând o congruență între simțire, gândire și comportament.

Motto-ul meu personal este:

„ Nu o să ajung pe culme? Se prea poate, dar vreau să urc atât cât pot prin mine!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s